Få alt at vide om de danske bankkunder

Bankanalysen 2017

 • En dybdegående rapport fra et analyseinstitut med 14 års erfaring med at afdække det danske bankmarked og give et detaljeret billede af kundernes vaner, adfærd og ønsker
 • Overblik over forskelle på ca. 20 af de største pengeinstitutter i Danmark, på udvalgte spørgsmål
 • Mulighed for at opnå indsigt i bankernes positioner i forhold til hinanden på alle de vigtigste parametre
 • Køn, alder, region og husstandsindkomst
 • Viden om holdninger og adfærdsmønster mht. pengeinstituttet, netbank og mobil/tabletbank og betalingsformer, samt hvilken Net Promoter Score pengeinstitutterne har og hvilken andel af kunder, som overvejer at skifte bank.
 • Muligheden for at se udvikling over tid på centrale parametre
 • Indsigter, der kan anvendes som et skarpt værktøj til at træffe bedre beslutninger og udvikle bedre strategier på et solidt vidensgrundlag, samt til marketing- og PR-formål, alt sammen med kunden i centrum

Selve Bankanalysen 2017 koster 17.500 kr. ekskl. moms.

Ved køb af bankanalysen er der god mulighed for at opnå endnu større indsigt ved at tilkøbe følgende:

 • Et kommenteret specialafsnit, der på alle spørgsmål benchmarker fem banker (efter eget valg) over for hinanden. Herved er det muligt at se resultaterne for et pengeinstitut sammenholdt med de fire nærmeste konkurrenter*.
  Dette specialafsnit koster 7.000 kr. ekskl. moms.
 • Mulighed for selv at udvælge og håndplukke kombinationer af særligt interessante spørgsmål og tilgængelige baggrundsvariable. Derved kan du få svar på lige præcis det du ønsker: F.eks. hvilke segmenter, der vælger hvilke banker, hvilke parametre, der er vigtigst for forskellige kundeprofiler eller hvilke forskelle, der er på jyske kunder og kunder fra hovedstadsområdet
 • PowerPoint-præsentation med samtlige figurer fra Bankanalysen 2017

Hvad er det nye i Bankanalysen 2017?

I denne femtende udgave af Bankanalysen er det nye, at vi har set på danskernes brug af de mest populære betalingsformer. Hvor ofte benyttes de forskellige former, i hvilke situationer og er kunderne trygge ved dem?
Vi nøjes ikke med kun at fokusere på de nye digitale betalingsformer, men også det traditionelle Dankort og så selvfølgelig kontanterne.
Dette giver mulighed for at svare på, hvor de forskellige betalingsformer dominerer og ikke mindst, hvem der bruger hvad og i hvilke situationer.

Hvem henvender Bankanalysen 2017 sig til?

Bankanalysen henvender sig til en bred vifte af interessenter inden for den finansielle verden, såvel som uden for den finansielle verden.
Udover den oplagte relevans for pengeinstitutter, f.eks. i forhold til strategiudvikling, markedsføring og PR, kan bankanalysens indsigter også anvendes af virksomheder, som leverer services til pengeinstitutter, f.eks. IT-systemer, samt andre samarbejdspartnere inden for f.eks. rådgivning og revision m.m.

Hvis du vil vide mere om, hvordan Bankanalysen 2017 kan være relevant for dig og din forretning, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.

*Af datamæssige årsager foretages der ikke sammenligning med pengeinstitutter, der har for få besvarelser fra deres kunder.