Persondatapolitik

Persondatapolitik

1. Generelt

For alle undersøgelser som Analyse Danmark udfører, gælder det, at vi ikke indsamler personhenførbare oplysninger, uden at du på forhånd er gjort bekendt med det og giver dit elektroniske samtykke. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og anonymt over for både vores kunder og tredjepart. Vi anvender ikke oplysningerne til at spam eller andre kommercielle udsendelser.

I undersøgelser, hvor vi har brug for efterfølgende at tage kontakt til dig igen, vil du blive gjort opmærksom på dette. Dine kontaktoplysninger vil i denne forbindelse blive behandlet fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

2. ESOMAR

Analyse Danmark er medlem af ESOMAR og følger retningslinjerne som er sat af denne organisation. ESOMAR er den internationale brancheorganisation (World association for market, social and opinion research), som bl.a. sætter branchestandarder for opinions- og markedsanalyse. Dette sikrer, at vi er opdateret på faglig viden og kvalitetsstandarder.

3. Fortrolighedsklausul

Ansatte hos Analyse Danmark er underlagt en fortrolighedsaftale, som omfatter både interne virksomhedsspecifikke forhold, informationer om vores kunder og disses produkter/services samt respondenter i vores undersøgelser.

Dataansvarlig og kontaktinformation

Analyse Danmark Aps er dataansvarlig for behandling af medlemsdata, spørgeskemadata og anden information, som Analyse Danmark indsamler. Evt. spørgsmål kan rettes til Analyse Danmark Aps, Frederiksberg Alle 17, baghuset, 1820 Frederiksberg, Tel (+45) 43331020, e-mail: persondata@analysedanmark.dk