Persondatapolitik

Persondatapolitik

1. Generelt

For alle undersøgelser som Analyse Danmark udfører, gælder det, at vi ikke indsamler personhenførbare oplysninger, uden at du på forhånd er gjort bekendt med det og giver dit elektroniske samtykke. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt, og anonymt over for både vores kunder og tredjepart. Vi anvender ikke oplysningerne til at spam eller andre kommercielle udsendelser.

I undersøgelser, hvor vi har brug for efterfølgende at tage kontakt til dig igen, vil du blive gjort opmærksom på dette. Dine kontaktoplysninger vil i denne forbindelse blive behandlet fortroligt og videregives ikke til tredjepart.

2. ESOMAR

Analyse Danmark er medlem af ESOMAR og følger retningslinjerne som er sat af denne organisation. ESOMAR er den internationale brancheorganisation (World association for market, social and opinion research), som bl.a. sætter branchestandarder for opinions- og markedsanalyse. Dette sikrer, at vi er opdateret på faglig viden og kvalitetsstandarder.

3. Fortrolighedsklausul

Ansatte hos Analyse Danmark er underlagt en fortrolighedsaftale, som omfatter både interne virksomhedsspecifikke forhold, informationer om vores kunder og disses produkter/services samt respondenter i vores undersøgelser.

 

Persondatapolitik for DK-panelet

1. Formålet med indsamling af persondata

Formålet med kontaktoplysninger er, at vi kan sende invitationer til undersøgelser til dig samt deltagelse i konkurrencer om gavekort. Undersøgelserne anvendes til forskning og analyse. Profiloplysninger anvendes til administration og servicering af medlemmer.

2. Videregivelse af oplysninger

Som medlem af DK-panelet giver du Analyse Danmark ret til at videregive oplysninger og besvarelser, som du angiver i undersøgelserne.

Oplysninger som kan identificere dig (personhenførbare oplysninger) f.eks. navn, e-mail, adresse, telefonnummer vil aldrig blive videregivet til vores kunder eller tredjepart uden dit elektroniske samtykke. Dine besvarelser bliver således behandlet fortroligt og anonymt af Analyse Danmark.

3. Tredjepart

I tilfælde hvor en tredjepart ”låner” respondenter fra DK-panelet (sample-only) til at udføre en undersøgelse, vil denne part ikke få adgang til personhenførbare oplysninger.

4. Medlemsprofil

Du kan til enhver tid se, redigere eller slette dine oplysninger, der ligger på din medlemsprofil i DK-panelet. Hvis du melder dig ud af DK-panelet, vil alle dine paneloplysninger og deltagerhistorik blive slettet.

De besvarelser du angiver i undersøgelser vil være anonyme og vil ikke blive gemt sammen med din medlemsprofil. Derfor vil det ikke være muligt at opgøre dine specifikke besvarelser, men kun give en oversigt over, hvilke undersøgelser du har deltaget i.

Dataansvarlig og kontaktinformation

Analyse Danmark Aps er dataansvarlig for behandling af DK-panelets’ medlemsdata, spørgeskemadata og anden information, som Analyse Danmark indsamler. Evt. spørgsmål kan rettes til Analyse Danmark Aps, Frederiksberg Alle 17, baghuset, 1820 Frederiksberg, Tel (+45) 43331020, e-mail: persondata@analysedanmark.dk