Persondatapolitik

Persondatapolitik

I vores persondatapolitik kan du læse om, hvordan vi indsamler og behandler dine persondata, når du deltager i vores undersøgelser, tilmelder dig vores nyhedsbrev eller sender en forespørgsel via formular på hjemmesiden.

Dataansvarlig

Analyse Danmark ApS er dataansvarlig for behandling af dine personoplysninger.

Analyse Danmark ApS
Frederiksberg Allé 17, baghuset
1820 Frederiksberg
Telefon: 43331020
CVR: 3740 8174

Behandling af personoplysninger, når du deltager i vores undersøgelser, har spørgsmål til eksisterende undersøgelser, eller f.eks. sender en forespørgsel via tilsendt link, per telefon, personligt (f.eks. personligt interview eller som deltager i fokusgruppe), postalt, mail eller på hjemmesiden

Når du deltager i vores undersøgelser eller sender en forespørgsel via hjemmesiden, kan du blive bedt om at oplyse navn, e-mail, evt. telefonnummer og andre oplysninger, som er relevante for deltagelse i undersøgelsen eller for, at vi kan respondere på din henvendelse. Alle oplysninger vil blive behandlet fortroligt og anonymt over for både vores kunder og tredjepart. Dine kontaktoplysninger videregives ikke til tredjepart uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Vi anvender ikke oplysningerne til spam eller andre kommercielle udsendelser. Vi overlader i enkelte tilfælde behandlingen af dine personoplysninger til vores leverandører. Dette er eksempelvis tilfældet, når vi anvender GoGift, Send en Tanke eller andre som leverandører af gavekort og her kun e-mailadresser, så gavekortet kan sendes til dig elektronisk.

​Som udgangspunkt opbevarer vi personoplysninger i op til 2 år, hvorefter vi sletter dem. Grunden til, at vi ikke altid sletter dem lige efter en undersøgelse er færdig, er af hensyn til kvalitetskontrol og hvis der bliver behov for at gentage undersøgelsen blandt samme målgruppe for f.eks. at måle historik inden for et specifikt emne eller invitere til mere dybdegående interviews. I undersøgelser, hvor vi har brug for efterfølgende at tage kontakt til dig igen, vil du blive gjort opmærksom på dette.

Du kan evt. opleve at modtage en undersøgelse fra os, uden at du har tilkendegivet din interesse i at deltage i en undersøgelse. Dette kan f.eks. være i forbindelse med en undersøgelse, hvor vores kunde har indsamlet offentlige tilgængelige kontaktoplysninger f.eks. e-mails fra hjemmesider eller du er medlem i en forening, hvor foreningen er dataansvarlig. Dette er fuldt ud lovligt og du bestemmer selvfølgelig selv, om du ønsker at deltage i undersøgelsen. Se mere om markedsføringsloven og spamforbuddet her

https://www.forbrugerombudsmanden.dk/hvad-gaelder/ofte-stillede-spoergsmaal/spam/

Ansatte hos Analyse Danmark er underlagt en fortrolighedsaftale, som omfatter både interne virksomhedsspecifikke forhold, informationer om vores kunder og disses produkter/services samt respondenter i vores undersøgelser.

 

Behandling af personoplysninger når du tilmelder dig vores nyhedsbrev

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev registrerer vi dit navn og e-mailadresse for at kunne sende vores nyhedsbreve til dig. 

Vi behandler de nævnte oplysninger på baggrund af det samtykke, som du afgiver ved tilmeldelsen til vores nyhedsbreve. Du kan altid tilbagekalde dit samtykke ved at skrive en e-mail til eller framelde dig direkte ved at klikke på linket i et af de nyhedsbreve, vi sender til dig. Vi videregiver som udgangspunkt ikke personoplysninger om dig til tredjemand uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet hertil i henhold til loven. Som udgangspunkt behandler vi personoplysningerne, indtil du tilbagetrækker dit samtykke til at modtage vores nyhedsbreve.

Dine rettigheder

Du kan altid anmode om indsigt i hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.

Du kan ligeledes gøre indsigelse imod vores behandling af dine personoplysninger, herunder eksempelvis bede os rette, slette, begrænse, overføre eller stoppe behandlingen.

For alle sådanne henvendelser kan du blot rette henvendelse via de nedenfor angivne kontaktoplysninger. 

Såfremt du i øvrigt har spørgsmål eller kommentarer til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os via:

Analyse Danmark ApS
Frederiksberg Allé 17, baghuset
1820 Frederiksberg C
Telefon: 43331020
Mail: persondata@analysedanmark.dk

 

Såfremt du vil indgive en klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan du gøre dette til: 

Datatilsynet
Borgergade 28, 5
1300 København K 
Telefon: 33 19 32 00
 

Se også https://www.datatilsynet.dk/om-datatilsynet/kontakt/