Vi kan levere respondenter til din undersøgelse

Sample only

Analyse Danmark tilbyder udvalgte kunder og analyseinstitutter adgang til Analyse Danmarks befolknings-panel DK-Panelet. Hermed kan kunderne gennemføre undersøgelser i præcis den målgruppe, de ønsker. Rambøll Management og Berlingske Media er eksempler på virksomheder, som har benyttet DK-Panelet til at lave en målrettet undersøgelse i deres eget system (klik her for at se case for Berlingske Media). Ydelsen kaldes ”sample only”, da vi i princippet kun leverer de relevante respondenter til jeres undersøgelse. I udarbejder og opsætter selv spørgeskemaet og forestår selv al databehandling og analyse.

Kun for udvalgte kunder

For at sikre en høj kvalitet i de undersøgelser, vores panelmedlemmer inviteres til, tilbydes ydelsen kun til kunder, som har stor erfaring med selv at gennemføre undersøgelser.

Få svar på det, du har brug for at vide

Nedenfor er nogle eksempler på anvendelsesmuligheder for DK-Panelet:

  • Afdækning af kendskab og holdninger til din virksomhed/organisation og konkurrenterne på markedet
  • Kundeanalyse og potentialeafdækning – ved “brede” produkter (btc)
  • Test af reklamer/annoncer
  • Test af koncepter eller nye produkter
  • Segmentering
  • Afdækning af en given målgruppes holdning til forskellige emner – eksempelvis aktuelle emner i den offentlige debat

Sådan fungerer det

Når panelmedlemmerne har afsluttet jeres undersøgelse, skal de stilles tilbage til os, da vi dermed kan se, hvilke panelmedlemmer, der har deltaget i jeres undersøgelse. Analyse Danmark leverer en beskrivelse af det tekniske set-up, som er nemt at implementere.

Priser

Prisen for en ”sample only” løsning afhænger af antal spørgsmål, antal gennemførte interview og hvor svær målgruppen er at ramme. Derudover vil der selvfølgelig også være en besparelse ved indgåelse af et løbende samarbejde. Hvis du ønsker et konkret priseksempel, udarbejder vi gerne dette.