Tilmeld dig vores nyhedsbrev!

Nye ansigter hos Analyse Danmark

1. september bød vi velkommen til tre nye kolleger. Merethe Kring er ansat som Research Team Manager, og bag sig har hun over 15 år i analysebranchen – de seneste hos YouGov. Desuden har vi fået to nye praktikanter på kontoret: Ea Andersen-Hoppe fra Københavns Universitet og Mariam Loubani fra CPH Business Academy.

Som et led i vores generelle vækstplaner har vi i Analyse Danmark tilføjet endnu en erfaren profil til vores team. Hun hedder Merethe Kring, og stillingen som Research Team Manager er ikke ukendt for hende. Merethe kommer fra en tilsvarende stilling i YouGov, hvor hun har rådgivet både offentlige og private kunder om kvantitative og kvalitative undersøgelser. I alt har Merethe over 15 års erfaring fra analysebranchen.

Når hun ikke er på arbejde, bruger Merethe det meste af sin tid på hus og have sammen med sin mand og to børn. Merethe er meget engageret i sit lokalområde og sidder f.eks. i bestyrelsen i sin datters børnehave og er medlem af grundejerforeningens bestyrelse.

Ny praktikant i produktionsafdelingen…
På kontoret har vi også fået godt selskab af de to nye praktikanter Ea Andersen-Hoppe og Mariam Loubani.

Ea, som skal være hos os i seks måneder, får primært til opgave at arbejde med kvantitative undersøgelser i vores produktionsafdeling. Hun læser sociologi på Københavns Universitet og bruger en del af sin fritid på madlavning og dykning.

…og ny praktikant til salgsarbejdet
Mariam skal fokusere på salgsarbejdet – blandt andet i samarbejde med Merethe. Mariam er uddannet handelsøkonom og læser nu bacheloren International Handel og Markedsføring på CPH Business Academy.

En del af fritiden går med fodbold, da Mariam er både aktiv spiller, formand for dameafdelingen og bestyrelsesmedlem i Valby Boldklub. Derudover er Mariam frivillig mentor i projektet KBH Erhvervsmentor, som hører under Foreningen Nydansker og Københavns Kommune.

 

Fra venstre: Merethe Kring, Mariam Loubani, Ea Andersen-Hoppe