Nyhedsbrev december 2019

God jul

Kære læser

Så blev det december, og året går på hæld. Vi glæder os til, dagene snart bliver lysere og til at tage hul på et nyt årti i 2020.

Siden sidst har vi løst mange forskellige spændende opgaver for nye såvel som gamle kunder, herunder opgaver om så forskellige emner som; banker, brandsikring, bornholmerfærgen, traktorer, stormflodsskader, ladeløsninger til el-biler, digitale læringsmidler i folkeskolen, diabetes 1, stressbehandling, leasing af biler mm.

I denne decemberudgave af nyhedsbrevet kan du læse om det nye webpanel, DH-Panelet, som Analyse Danmark administrerer for Danske Handicaporganisationer. Har du for øvrigt lagt mærke til, at Analyse Danmark leverer data til brug i DR1-programmet ’Kender du typen’? Se eller gense sjove fakta om danskernes adfærd og vaner fra programmet. Vi har selvfølgelig også fundet nogle ”analysebøffer”. Det er humoristiske og foruroligende eksempler på hvor galt, det kan gå, når en analyse ikke har været igennem kyndige hænder, inden den er sendt ud til målgruppen. Det burde være overflødigt at sige, at analyserne fra eksemplerne ikke er foretaget af os i Analyse Danmark. Rosinen i pølseenden – og sådan en skal der jo være her op til jul – er selvfølgelig vores julekonkurrence, hvor der er et gavekort på 1.000 kr. på højkant.

Du ønskes en glædelig jul og godt nytår!

Klik på overskrifterne for at læse:

DH-Panelet – nyt webpanel om sundhedssociale emner

Kender du typen? – Fup eller fakta om danskernes adfærd og vaner

Analysebøffer: Tips til at undgå ”bøfferne”

Christmas is coming!  Svar på et spørgsmål og deltag i konkurrencen!

God læselyst!

Henrik Feindor-Christensen
Managing Director & Partner
Analyse Danmark