Customer Engagement Meetups

Customer Engagement Meetups

Analyse Danmark har en finger med i spillet, når Customer Engagement Akademiet slår dørene op for meetups. Her indtager dygtige fagfolk for en eftermiddag scenen og fortæller om, hvordan der arbejdes med customer engagement i deres respektive virksomheder. Vi ser tilbage på de meetups, vi har haft i 2017, mens vi ser frem til næste meetup.Meetups er et tilbagevendende tiltag arrangeret af Customer Engagement Akademiet (CEA), som tæller folkene bag Analyse Danmark og Neuburg Zinckernagel. Til vores meetups indtager dygtige fagfolk rollen som oplægsholdere og deler ud af deres erfaring. Formålet er at blive klogere på, hvordan der arbejdes med customer engagement i forskellige virksomheder, mens der efterfølgende lægges op til dialog, diskussion og networking blandt de fremmødte. Arrangementerne er åbne for medlemmer af CEA, som kan deltage gratis.

I 2017 har vi haft flere prominente gæster som oplægsholdere. Til årets første meetup fortalte Head of Personal Banking i Danske Bank, Thomas Mitchell, på meget indlevende og personlig vis om, hvordan man kommer tilbage fra noget nær umulige målinger mht. brand, kundetilfredshed og medarbejdertilfredshed. Dagens andet oplæg var i en helt anden boldgade. Her fortalte Michael Stockfleth fra Rapha om, hvordan man kan gøre kunder til medlemmer (og nogle gange omvendt) samt skabe en ufattelig stærk ambassadørbase og, i dette tilfælde, købedygtigt kundegrundlag.

Til årets andet meetup, bød vi velkommen til Claus Kenberg, COO og CIO i Saxo, som driver den datadrevne agenda i grænselandet, hvor data og teknik omsættes til de bedste digitale kundeoplevelser. Rasmus Houlind, CSO hos Agillic og ekspert i omnichannel markedsføring var eftermiddagens anden gæst. Rasmus fortalte os om omnichannel paradokset og om, hvordan man får det bedste ud af begge verdener – både volumen og personaliserede oplevelser.

Med en stadigt stigende tilslutning blandt medlemmer i Customer Engagement Akademiet, ser vi som arrangører frem til fremtidige meetups. Næste runde finder således sted primo 2018. Medlemmer opfordres til at byde ind med idéer og ønsker til både emner og oplægsholdere. Dette kan gøres på enten CEA Linkedin eller Facebook, mens man kan holde sig opdateret om yderligere detaljer ved at udfylde formularen her.

Læs mere om tidligere meetups på CEAS hjemmeside, hvor du også kan holde dig underrettet om fremtidige events.