Kort nyt

Kort nyt

Flere nye ansigter hos Analyse Danmark
I 2015 har vi budt velkommen til to nye kvantitative analysekonsulenter: Mette Lyng Foss og Morten Jacobsen. Mette medbringer stor erfaring fra stillinger som analysekonsulent hos konsulentvirksomheden MPloy og datamanager hos CFK ved Region Midtjylland. Mette er ansat som Research Consultant. Også Morten kommer fra analysebranchen og har 14 års erfaring med kvantitative undersøgelser fra Nielsen.

Ud over de to er Anne Lundov og Maj Vardrup blevet ansat som research assistenter. Anne læser overbygningen Digital Design og Kommunikation på ITU og har tidligere indgået i vores interviewerkorps. Maj skriver speciale på sociologi på KU og har tidligere været i praktik hos os.

I august begyndte desuden to nye praktikanter hos Analyse Danmark. Stinne Møller Grønne, som er stud.scient.adm. på RUC, skal være praktikant i vores kvantitative afdeling til og med januar 2016.

Simone Pless læser europæisk etnologi på Københavns Universitet. Hun bliver involveret i vores kvalitative undersøgelser og skal være i praktik frem til midten af februar 2016.


Så kører bussen
På baggrund af en stigende efterspørgsel fra vores kunder, har Analyse Danmark etableret en fast omnibusundersøgelse – populært kaldet en ”bus”. Busundersøgelsen kører månedligt, og vi gennemfører den via vores panel. Busundersøgelsen er et billigere alternativ til en selvstændig panelundersøgelse og er meget velegnet, hvis du kun har få spørgsmål til befolkningen generelt (18 år+). Se køreplan og priser her. Kontakt Senior Consultant & Partner William Kolding, hvis du ønsker yderligere information om priser og vilkår.


Bankanalysen 2015
I slutningen af juni udkom vores store, årlige analyse af det danske bankmarked. Analyse Danmark har udarbejdet Bankanalysen siden 2003. Du kan læse en omtale af Bankanalysen i Børsen her. Hvis du ønsker at høre mere, er du meget velkommen til at kontakte Research Team Manager Merethe Kring.