En ny måling fra Analyse Danmark viser…

Analyse Danmark i medierne

14. juli, 2016: Sådan lever 3F’erne: Kvinder gør rent – mænd kører bil

De stereotype kønsroller lever i bedste velgående i 3F-hjemmene. Mændene sidder bag rattet, mens kvinderne tager sig af det huslige.

Sådan lever rigtig mange 3F-familier. 76 procent af mændene kører altid eller som oftest bilen, mens det blot er 22 procent af kvinderne, når familien kører sammen.

Læs mere på fagbladet3f.dk


12. juli, 2016: Mange 3F’ere bliver hjemme i sommerferien

Næsten halvdelen af håndværkerne, specialarbejderne, rengøringsassistenterne og de andre medlemmer af Danmarks største fagforbund 3F kommer ikke væk fra hjemmets fire vægge i deres sommerferie. Det viser en rundspørge foretaget af Analyse Danmark for Fagbladet 3F.

Hele 44 procent af 3F’erne svarer, at de har planer om at holde hele ferien i deres eget hjem. At mange holder ferie i Danmark er ikke noget nyt.

Læs mere på arbejderen.dk


12. juli, 2016: Kunder dumper Nykredit Bank efter bidragsballade

Forårets bidragsforhøjelser fra Nykredit slår igennem på kundernes tilfredshed med Nykredit Bank, der har de mindst tilfredse kunder i en ny måling, skriver Børsen.

I Analyse Danmarks Bankanalyse 2016 kommer Nykredit Bank ud som banken med de i gennemsnit mindst tilfredse kunder. Det skriver Børsen.

Læs mere på finanswatch.dk


12. juli, 2016: Middelfart Sparekasses kunder mest tilfredse

For tredje år i træk ligger Middelfart helt i top i en måling af kundetilfredsheden i 21 banker.

Middelfart Sparekasse fik karakteren 8,6 i analysen, hvor 10 er det højst mulige. 91% af bankens kunder siger, at den lever op til deres forventninger.

Læs mere på tv2fyn.dk


8. juli, 2016: Ny undersøgelse: Landmænd må ikke rende fra regningen

Hele 70 % af danskerne synes ikke, det er i orden, at landmænd og andre erhvervsvirksomheder kan melde sig fra deres vandværk og lade de resterende forbrugere betale regningen. Det viser en ny undersøgelse, som Analyse Danmark har foretaget for brancheorganisationen Danske Vandværker.

Baggrunden for undersøgelsen er, at landets vandværker oplever en stigende tendens til, at landmænd vil melde sig ud af det lokale vandværk for selv at bore efter vand, som skal bruges til mælkekøling, drikkevand til dyr eller andre erhvervsrettede aktiviteter.

Læs mere på Avisen.dk


28. juni, 2016: Nej tak: Danskerne dumper Løkkes smalle regering

Danskerne vil ikke have en regering bestående af kun et enkelt parti, viser meningsmåling. Selv Venstres egne vælgere dumper Løkkes smalle regering.

Kun to ud af 100 vælgere mener, at en regering bestående alene af Venstre vil være bedst for Danmark efter næste folketingsvalg. Ikke engang Venstres egne vælgere er begejstrede ved tanken om, at Lars Løkkes smalle regering skal overleve et valg mere.

Læs mere på Avisen.dk


28. juni, 2016: Løkke og Co. får sløje karakterer: Det siger gymnasielærerne om præstationen

Løkkes ministerhold får et historisk ringe karaktergennemsnit af vælgerne. Avisen.dk har bedt to gymnasielærere vurdere ministrenes karakterbog.

Midt i en tid, hvor landets nyudsprungne studenter får overrakt eksamensbeviserne, har også regeringens ministre fået stukket deres karakterbøger i hånden.

Læs mere på Avisen.dk


22. juni, 2016: Her er ministeren, Venstres egne folk elsker

Ny måling sikrer Inger Støjberg en central placering i en kommende ny Venstre-ledelse, men slaget om formandsposten kommer til at stå mellem Søren Gade og Kristian Jensen, tipper Hans Engell.

Efter et år som udlændinge-, integrations- og boligminister bedømmer Venstre-vælgerne Inger Støjberg til at være den minister, der klarer sig allerbedst.

Læs mere på Avisen.dk


19. juni, 2016: DF-vælgere til Løkke: Sundhedspolitikken er ikke god nok!

Statsministerens hjemmebane, sundhed og ældrepleje, er under voldsom beskydning fra vælgerne fra regeringens største støtteparti.

Lars Løkke (V) får prygl af DF-vælgerne. De er utilfredse med regeringens sundheds- og ældrepleje-politik til trods for at Dansk Folkeparti selv har bakket op om bl.a. finansloven.

Læs mere på Avisen.dk


15. juni, 2016: Kvinde-klask til Løkke: Kan koste ham magten

En faldende opbakning fra kvinderne kan koste statsministeren magten, vurderer ekspert.

Et faretruende problem lurer i kulissen, når statsminister Lars løkke Rasmussen (V) inden længe kan fejre V-regeringens etårs fødselsdag. Opbakningen fra de kvindelige vælgere smuldrer. Og det kan i sidste ende koste ham magten.

Læs mere på Avisen.dk